Lounas

Pitää syödä, että jaksaa! Mutta ei mitä tahansa. Huolehdimme, että tarjoilemamme lounas tarjoaa energiaa niin aivoille kuin kropalle – unohtamatta tietenkään tärkeintä – hyvää makua.

Uusi lounaskonseptimme keskittyy laadukkaisiin lautasannoksiin. Tavoitteenamme on vähentää ruokahävikkiä ja luovummekin noutopöydästä jatkossa.

Lautasannokset ovat reiluja pääruokia ja vaihtoehtoja on runsaasti viikoittain vaihtuvalla listallamme. Tarjolla on aina kasvis-, liha- ja kalavaihtoehtoja, pastaa, risottoa tai salaattia kolmessa hintakategoriassa. Annosten viereen tarjoilemme erilaisia lisukesalaatteja ja itseleivottua leipää. Lisähintaan saatavilla on myös Atelier7 jäätelöitä eri mauissa.

Lounasajan riittävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä annokset valmistuvat ripeästi keittiössämme.

Lounas tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14.

Yllätyksellisiä makuja businesslounaalla

Atelier7 on oiva paikka businesslounaalle. Konepajan alueella Vallillassa sijaitseva ravintolamme on tunnettu puhtaista, aidoista mauista, sekä mielenkiintoisen rouheasta miljööstä. Chef Sauli Kemppainen tiimeineen takaa unohtumattoman lounashetken.

Businesslounaalla tarjoilemme ennakkotilauksesta viikoittain vaihtuvan kolmen ruokalajin businesslounasmenun hintaan 39 €. Businesslounaan herkullisista mauista nautit taas syksyllä.

Tervetuloa Konepajan alueelle

Tule viihtymään kanssamme Konepajan alueelle Vallillaan. Sauli Kemppainen tiiminsä kanssa kutsuu sinut Helsinkiin nauttimaan rennon rouheasta ilmapiiristä ja Atelier7:n puhtaista, aidoista mauista.